Informatie

Ga jij de Challenge aan?

Voor wie de Zomerleague nog niet genoeg is of eens iets nieuws wil proberen komt de BVV met de Zomer Challenge!

Dit nieuwe evenement i.s.m. Olround Veenendaal en m.b.v. Lanetalk is voor alle leden, inclusief nieuwe en jeugdleden, maar ook jullie familie en vrienden zijn welkom om deze uitdaging aan te gaan!

De Zomer Challenge is een Lanetalk Match die alleen in bowling Olround Veenendaal kan worden gespeeld, dus niet in andere bowlingcentra waar Lanetalk beschikbaar is. Lanetalk is een app op je mobiel waarin je live bowling scores kunt volgen en allerlei bowling statistieken over je spel kunt opvragen, zoals hoe vaak heeft die pocket hit een strike opgeleverd (carry) of hoeveel % heb ik die pin 10 omgegooid, en nog heel veel meer informatie.

Om mee te doen aan de Zomer Challenge is alleen nodig dat je de Lanetalk app op je mobiel download uit de play store en na installatie jezelf registreert. Eenmaal in bowling Olround Veenendaal kies je onderin “Play” en daarna “Zomer Challenge!”. De rest wijst zich vanzelf, maar voor het gemak tref je bijgaand een handleiding aan.

De Zomer Challenge wordt afgesloten met een finale op zondagmorgen 29 augustus. Deze is echter niet alleen maar voor de scratch toppers bovenin het Lanetalk Leaderboard. Er is een apart handicap klassement en een rookie klassement voor de echte recreanten. De finaledag wordt afgesloten met een superfinale tussen de drie klassementen waarbij de hoogste scratch topper bepaalt hoe hoog de handicap wordt voor de rest.

Bijgaand meer informatie over dit bijzondere evenement dat alleen in Olround Veenendaal wordt gehouden.

Voor vragen en opmerkingen graag reageren via reply op deze mail.

Wij zien jullie deelnames en hoge scores graag tegemoet in de Lanetalk app!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur