Coronamaatregelen per 25 september!

Beste medebowlers.

Zoals bekend zijn er per 25 september nieuwe coronamaatregelen. Eén daarvan is de verplichting om bij horecabezoek een coronatoegangsbewijs te hebben. En daar hebben wij als bowlingvereniging ook mee te maken omdat bowlen een zogenaamde horecasport is.

Uiteraard zijn wij hier helemaal niet blij mee, en wij niet alleen.
De NBF doet er alles aan om deze maatregel voor de sport van tafel te krijgen: klik hier voor artikel

Vooralsnog dienen we het coronabeleid van Olround te volgen en dat is vanaf 25 september a.s. als volgt:

Vanaf 25 september gaat Olround werken met een Corona toegangsbewijs. Dit betekent dat iedere individuele gast van 13 jaar en ouder een geldige QR-code in de CoronaCheck-app en een identiteitsbewijs moet laten zien om toegang te krijgen tot de bowling. Dit kan een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs (niet ouder dan 24 uur) zijn. Kunnen zij dit niet, of komt er een ‘rood kruis’ uit de app, zal de toegang helaas geweigerd worden.

Deze procedure zal wat tijd in beslag nemen, daarom willen we jullie ook vragen om ruim op tijd te komen (wij stellen voor 15 min. eerder) om geen verlate competities te krijgen. Ook kunnen er weer toeschouwers aanwezig zijn. Voor hen geldt uiteraard ook dat ze een geldig Corona toegangsbewijs moeten kunnen overdragen.

Indien je niet gevaccineerd bent kun je een testafspraak maken via de coronacheck app of via https://www.testenvoortoegang.org/ dan wel kun je via deze link een afspraak maken bij “testen voor toegang”. Houdt wel rekening met uitslag tijden. Meestal krijg je deze binnen 1 uur.

Let wel dit geldt al vanaf a.s. zaterdag voor de jeugd vanaf 13 jaar en hun ouders.

Namens het bestuur van de BV Veenendaal.

Geplaatst in nieuws
Bowling Vereniging Veenendaal

Bowling Vereniging Veenendaal