Mini&Maxi Overall kampioen seizoen 2017-2018!!

Het seizoen bij bowlingvereniging Veenendaal zit erop. Alle wedstrijden zijn gespeeld en de prijzen van dit seizoen verdeeld. In een spannende finale wist Mini&Maxi het overall kampioenschap veilig te stellen. In de laatste 2 frames zetten zij een eindsprint in en wisten zo het overall kampioenschap binnen te halen met 3-0 (420-369).

Tevens werden er diverse andere prijzen uitgereikt aan het einde van dit seizoen. Ten eerste werd Bea Muller in het zonnetje gezet voor het gooien van een baanrecord. Bea verbeterde het record op baan 2 met een game van 279.

GEBAK!, Administratiekantoor Hootsen en The Bowlingpins namen de bekers in ontvangst voor het league kampioenschap van respectievelijk de dinsdag, de woensdag en de woensdag laat.

Daarnaast de prijsuitreiking van de finale huisleague. Op de 1e plaats eindigde Mini&Maxi de 2e plaats was voor S&M Ownage en De Kegelknallers legde beslag op de 3e plaats.

Ook de bowler en bowlster van het jaar werden gehuldigd. Dirk-Jan de Haas was dit seizoen de beste heer en Bea Muller was de beste dame van het seizoen.

Namens de bowlingvereniging feliciteren wij alle winnaars met hun prestatie.

We kunnen als vereniging terugkijken op weer een goed seizoen, met mooie scores en spannende wedstrijden.

Heef u ook interesse om bij onze vereniging te komen spelen? Check onze website voor meer informatie: www.bv-veenendaal.nl