NBF Ledenonderzoek

Vanuit de NBF is ons gevraagd om dit ledenonderzoek aan jullie door te sturen.
De NBF wil hiermee toetsen of de ambities voor de toekomst nog aansluiten bij de wensen en de behoeftes van de aangesloten leden.

Onderzoek
De NBF wil er zijn voor alle bowlers en meegaan met de tijd, nu en in de toekomst. Wanneer je lid bent van een bowlingvereniging ben je automatisch aangesloten bij de NBF. De NBF zet zich o.a. in om de verenigingen te ondersteunen en nationale leagues en kampioenschappen te organiseren waaraan alle aangesloten leden kunnen deelnemen.
Met diverse online modules en andere vormen van dienstverlening vullen we alle randzaken zo goed mogelijk in, waardoor verenigingen en bowlers zich kunnen richten op het beoefenen van de sport.

Het is belangrijk dat de werkzaamheden en de dienstverlening blijft aansluiten bij de wensen en behoeftes van onze leden. Daarom zijn we benieuwd hoe jij tegen bepaalde zaken aankijkt. Om dat te achterhalen hebben we een korte vragenlijst opgesteld.

Help ons mee
Hoe meer bowlers de vragenlijst invullen, hoe beter de input is waarmee de NBF de komende jaren aan de slag kan. Je helpt ons daarom enorm als jij ongeveer 10 minuten tijd vrijmaakt om de vragenlijst in te vullen. Onder alle respondenten verloten wij 2x een uur gratis bowlen voor 4 personen in het centrum bij jou in de buurt.

Vul de vragenlijst online in
Je mening is belangrijk voor ons, dus we hopen dat je ons wilt helpen. De vragenlijst is online in te vullen, ook op je smartphone of tablet. Klik op onderstaande link om direct naar de vragenlijst te gaan. Online vragenlijst

De vragenlijst sluit na 31 mei 2020, kort daarna maken we de winnaars bekend van het uur gratis bowlen.