NK Schoolbowlen 2016-2017

Dit jaar wordt het NK Schoolbowlen voor de 19e keer georganiseerd. Dit Nederlands kampioenschap wordt georganiseerd door de Nederlandse Bowling Federatie in samenwerking met bowlingcentra en de verenigingen voor de groepen 7 en 8 van alle basisscholen.

Het NK school-bowlen wordt gespeeld door schoolteams van elk 3 personen (jongens en meisjes, gemengd mag ook). Per team mag er maximaal 1 speler/speelster lid zijn van de Nederlandse Bowling Federatie.

Voorrondes:
Ieder team speelt een voorronde van 3 games (speelduur ca 2 uur). De voorrondes worden gespeeld bij Bowlingcentrum Olround te Veenendaal op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 14.00 – 17.00 uur.

Finale:
Het team met de hoogste score plaatst zich voor de landelijke finale op zaterdag 11 maart 2017 in Hoofddorp.

Kosten:
De kosten voor dit kampioenschap worden grotendeels betaald door de Nederlandse Bowling Federatie en Nederlandse Vereniging van Bowlingondernemers. Hierdoor hoeft er slechts een kleine bijdrage van € 3,= per speler/speelster gevraagd te worden.
Dus voor slechts € 9,= per team kunnen jullie deelnemen en kans maken op de grote wisselbeker.

Overige informatie:
Materialen, zoals bowlingschoenen en ballen worden door Bowling Olround Veenendaal beschikbaar gesteld.

Maak gauw een team en lever het ingevulde formulier zo snel mogelijk in bij je leraar, in ieder geval voor 30 november 2016.

Flyer Schoolbowlen voorkant
Flyer Schoolbowlen achterkant
Inschrijfformulier NK Schoolbowlen

Geplaatst in nieuws
Bowling Vereniging Veenendaal

Bowling Vereniging Veenendaal