Stedenontmoeting Senioren 2018

Afgelopen weekend werd in Bison Bowling Haarlem de Stedenontmoeting Senioren gespeeld. Dit keer geen voorronden in de regio’s maar een open toernooi, waar iedere vereniging zich voor in kon schrijven. In totaal streden 22 teams om de titel. In de voorronden op zaterdag waren al zeer hoge scores te bewonderen. Wat te denken van het team van Nieuwegein, gewoon 206 gemiddeld gooien op de voet gevolgd door BV Haarlem met een gemiddelde van 199.

Ja en toen werd het zondagmorgen en mochten we met team Veenendaal aantreden tussen al deze landelijke topteams. Mijn gevoel over dit toernooi, kan ik samen vatten in een woord “MOEIZAAM”. Dat is denk ik wel een goed gekozen term. Al vanaf het begin waren alle leden van onze vereniging op zoek naar die ene lijn waarmee de strikes zouden gaan vallen. Helaas werd deze lijn door veel spelers niet gevonden, waardoor de scores eigenlijk ver achter bleven bij de rest van de verenigingen.

Ook al hadden we dan geen topteam, eenieder bleef het toch proberen, dit met wisselend succes.
Alleen Wilfred Koops wist zijn niveau te halen, met een gemiddelde van 191,75 over 4 games was hij de beste speler van onze vereniging. Bea Muller-Pallada had ook moeite om de goede lijn te vinden en sloot af met een gemiddelde van 168 over 4 games.

Voor Veenendaal waren de volgende spelers geselecteerd:
Heren; Dirk-Jan de Haas, Gustaaf Kamphorst, Anton Maters, Arno Markus, Bart van de Poll en Wilfred Koops
Dames; Bea Muller-Pallada, Daisy Munne-Joosten, Else Harms, Lydean Koops, Dike de Haas, Geralda Markus en Gerie Hootsen

Voor de teamstanden klik hier
Voor de individuele standen klik hier

28468412_1903934899625801_6790589284896757937_n

Geplaatst in nieuws
Bowling Vereniging Veenendaal

Bowling Vereniging Veenendaal