Training voor BVV leden in juli en augustus

Beste bowlingvrienden,

na de laatste Corona versoepelingen die de overheid afgelopen woensdagavond heeft afgekondigd mogen we vanaf woensdag 1 juli weer bowlen in bowlingcentrum Olround in Veenendaal!

Om in september met een puike bowlingconditie te kunnen starten in de diverse huisleagues van de BVV, kan er in juli en augustus elke zondag worden getraind zoals jullie afgelopen seizoen gewend waren. Echter, om drukte en teleurstelling te voorkomen hebben we op de BVV website een aanmeldpagina geplaatst zodat wij e.e.a. in goede banen kunnen leiden.
Deze aanmeldpagina is ook met onderstaande link te bezoeken: https://www.bv-veenendaal.nl/?p=3096

Meld je zsm aan, zodat Olround uiterlijk iedere vrijdagavond voor elke trainingszondag weet of de deuren dan 1 of 2 uur eerder open kunnen om ons te verwelkomen op de bowlingbanen.
Om Corona de baas te blijven moeten we alert blijven en de RIVM richtlijnen naleven.

NBF Covid19 Icons Overzicht

Voor de liefhebbers en bij onduidelijkheden is er bijgaand een gedetailleerder protocol.

Trainen met eigen materiaal (bal en schoenen) heeft de voorkeur. Olround heeft zonodig in plaats van de huisbowlingschoenen overschoenen/sloffen beschikbaar om over je eigen normale schoenen aan te trekken. Huisballen worden elk uur ontsmet. Bij de ingang en op de banen is schoonmaakgel aanwezig. Ook zijn er tussen alle banen in de spelersruimte grote doorzichtige “kuchschermen” geplaatst.

Verder kunnen jullie alvast de agenda vullen met bijgaande speeldata van de huisleagues e.a. speciale dagen die wij hebben gepland voor het aankomende seizoen.

NB: nog niet alle teams hebben zich al ingeschreven voor volgend seizoen. Dus hierbij nog een verzoek aan de team captains om ons te laten weten of jullie team weer van de partij zal zijn. Indien jullie team stopt dan is dat jammer, maar willen we dat wel graag weten. Vooral voor de maandagavond league zijn er op dit moment nog niet minimaal 4 single teams aangemeld om op 7 september te kunnen starten.

Met sportieve groet,
Het bestuur