Aces High Overall Kampioen 2016-2017

Vandaag zijn de finales van de huisleague gespeeld. De teams werden verdeeld in 2 poules en de 2 teams met de meeste punten speelden in een kruisfinale tegen elkaar. Daarna nog een verliezersronde en een winnaarsronde.
In poule A wist Bovag 7 punten te pakken gevolgd dor Aces High met 6 punten. In poule B was het Pins Nightmare die het maximale puntenaantal behaalde namelijk 9 en De Kegelknallers met 5 punten die door wisten te dringen tot de kruisfinales.

In de kruisfinale was het Bovag tegen De Kegelknallers en Pins Nightmare tegen Aces High. Bovag wist de kruisfinale makkelijk te winnen met 3-0. In de andere kruisfinale was het spannend tot de laatste bal. Aces High won deze wedstrijd nipt met een totaal van 399 tegen 396.

Daarna werd de winnaarsronde en de verliezersronde gespeeld. De Kegelknallers nam het op tegen Pins Nightmare en Bovag speelde tegen Aces High. In de verliezersronde wist Pins Nightmare de volle winst te pakken en daar mee de e plaats. In de winnaarsfinale was het ook hier weer spannend tot de laatste bal. Ook nu wist Aces High weer nipt te winnen met 2-1. Ook hier was het totaal doorslag gevend met 406 pins tegen 393 pins.

Al met al een zeer spannende finale dag met een goede winnaar. Aces High namens de vereniging van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap.

Wij danken alle deelnemers voor hun inzet en sportiviteit.