Winnaars seizoen 2015-2016 bekend!!

De finale is gespeeld en de winnaars zijn bekend.

Vanmiddag starten we met 2 poules van 4 teams. De 2 beste teams van iedere poule gingen door naar de kruisfinale.In poule A wisten Fluffy Bunny’s (8 punten) en TZN (6 punten) de meeste punten te verzamelen. In poule B deden Split Personalities en The Pinhitters niet voor elkaar onder, beide eindigden met 6 punten en gingen door naar de kruisfinale.

In de kruisfinale namen Fluffy Bunny’s het op tegen The Pinhitters. Deze wedstrijd werd gewonnen door de Fluffy Bunny’s met 2-1. In de andere kruisfinale mochten Split Personalities aantreden tegen TZN. Ook deze partij eindigde in een 2-1 overwinning voor Split Personalities.

Hierna nog de strijd om plaats 1-2 en 3-4.
The Pinhitters namen het op tegen TZN en wisten deze partij met een 3-0 overwinning af te sluiten. Hierdoor eindigde The Pinhitters op de 3e plaats.
In de winnaarsronde stonden Split Personalities en Fluffy Bunny’s tegenover elkaar. Hierbij trok Split Personalities aan het langste eind en won met 2-1. Split Personalities werd tot Overall kampioen gehuldigd en Fluffy Bunny’s moesten genoegen nemen met een mooie 2e plaats.

Al met al een leuke en spannende finale met goede winnaars.

Ook werden er in de halve finale en in de finale nog 2 baanrecords aangescherpt. Bea Muller deed dit afgelopen woensdag met een game van 237 op baan 8. Hiermee had zij op dat moment alle baanrecords bij de dames in handen. Echter vandaag was Daisy Munne helemaal in haar element en scherpte het baanrecord op baan 1 aan tot 220. Dit was tevens een PR. Dames van harte gefeliciteerd met deze mooie games.
Aansluitend werden de prijzen uitgereikt en werd dit seizoen afgesloten met een lekker grill-buffet.

1e plaats;  Split Personalities
1e plaats; Split Personalities
2e plaats;  Fluffy Bunny's
2e plaats; Fluffy Bunny’s
3e plaats;  The Pinhitters
3e plaats; The Pinhitters